Start » Schrijfwedstrijd » Schrijfwedstrijd Het kerstdiner

Schrijfwedstrijd Het kerstdiner

Wie: Schrijversacademie, Ambo|Anthos, schrijfcoach Geertje Couwenbergh en Schrijven Online

In samenwerking met Schrijversacademie, Ambo|Anthos en schrijfcoach Geertje Couwenbergh gaan wij dit jaar wederom een groot schrijfwedstrijd voor jullie organiseren met het thema het kerstdiner. 

De opdracht Het kerstdiner

Het kerstdiner is in Nederland en Vlaanderen hét moment waarop families bij elkaar komen. Een magische avond vol warmte, kaarslicht en uitgebreid eten. Althans dat is de bedoeling. Soms loopt het anders en komen er onderliggende spanningen aan de oppervlakte, worden oude vetes beslecht, of breken emoties door het pantser van alledag heen. Of misschien gebeurt er nog wel iets totaal anders. Wat? Dat is aan jou. Schrijf een verhaal, essay of gedicht van maximaal 500 woorden waarin een kerstdiner centraal staat. Horror, fantasy, Young Adult, levensverhalen: alles mag. Eén tip van de jury: ‘Laat die kerstdiners maar heerlijk ontsporen’.

Wat kun je winnen?

1e prijs – schrijfopleiding van de Schrijvesacademie naar keuze. Ter waarde van 2200 euro. Meer informatie vind je hier.

2e prijs – Tweede prijs is een 5-daagse stilte- en schrijfretraite met Geertje Couwenbergh (t.w.v 659 euro) 

Geertje Couwenbergh is docent van de Schrijven Online Academie. Ze schreef het schrijfboek ‘Zin’, dat HP/De Tijd een ‘bron van inspiratie voor elke auteur’ noemt - en waarop dit programma is gebaseerdMeer informatie vind je hier.

3e prijs – boekenpakket (bestaande uit Wees onzichtbaar van Murat Isik, Een tragedie in New York van Maurice Seleky, Als dit zo doorgaat van Auke Hulst en Seringenmeisjes van Martha Hall Kelly) van uitgeverij Ambo|Anthos.

Wie zijn de juryleden?

De juryleden zijn: Hanca Leppink, oud-uitgever Luitingh-Sijthoff, Tania Heimans, auteur en docent Schrijversacademie en Frank Noë, auteur en hoofdredacteur Schrijven Magazine/Schrijven Online.

Deadline is kerstavond 24 december om 18 uur en de uitreiking is op 25 januari 2018.

Deadline: 24 december 2017
Winnen: 1e prijs – schrijfopleiding van de Schrijvesacademie naar keuze. Ter waarde van 2200 euro. Meer informatie vind je hier. 2e prijs – Tweede prijs is een 5-daagse stilte- en schrijfretraite met Geertje Couwenbergh (t.w.v 659 euro) 3e prijs – boekenpakket (bestaande uit Wees onzichtbaar van Murat Isik, Een tragedie in New York van Maurice Seleky, Als dit zo doorgaat van Auke Hulst en Seringenmeisjes van Martha Hall Kelly) van uitgeverij Ambo|Anthos.
Meer informatie: https://www.schrijvenonline.org/nieuws/schrijfwedstrijd-het-kerstdiner

Moleskine cadeau? Neem nu een abonnement op Schrijven Magazine!

Gratis Moleskine opschrijfboekje bij een abonnement op Schrijven Magazine!

Bestel nu!
Schrijven Magazine: geen nummer meer missen?

Neem nu een abonnement op Schrijven Magazine! Profiteer van onze superaanbieding!

Profiteer nu!
Alice, het literaire tijdschrift van Schrijven Magazine

Voortaan in iedere editie van Schrijven Magazine!

Lees meer

Intensieve online cursussen. Goed én betaalbaar!

Meer informatie