Holland’s Next Top Writer met Manuscripting

Vooronde ManuscriptingUitgeverij Lebowski en stichting de Jonge Schrijversavond en de SSBA-Salon zijn samen op zoek naar Holland’s Next Top Writer. Doe mee en win een pitch van jouw manuscript tijdens de voorronde van Manuscripting. Op 10 oktober organiseren de uitgever en de stichting de voorronde van Manuscripting. Op 25 oktober vindt in de Stadsschouwburg Amsterdam de finale van het evenement plaats.

Om mee doen moet je  vóór 1 oktober een voltooid, maar ongepubliceerd Nederlandstalig manuscript met literair proza insturen. Je inzending moet bestaan uit:

- Een titel van het werk
- Een tagline van het werk
- Een synopsis van het werk in maximaal 50 woorden
- Een aansprekende bladzijde uit het werk in maximaal 500 woorden
- Je naam en contactgegevens

Je kunt je inzending mailen naar: redactie@ssba-salon.nl

Pitch tijdens Manuscripting

Als je de talentvolle onontdekte schrijver bent waar zij naar op zoek zijn, dan mag je op 10 oktober je boek komen pitchen tijdens de voorronde van Manuscripting. Een literaire vakjury beoordeelt zes schrijvers die vervolgens door mogen  naar de finale van Manuscripting op 25 oktober tijdens de Jonge Schrijversavond.

De schrijver die tijdens de finale gezien wordt als Holland’s Next Top Writer wint een uur koffie met Oscar van Gelderen (uitgever Lebowski), een publicatie van een fragment uit het manuscript op de websites van de Jonge Schrijversavond en SSBA-Salon en een gastoptreden tijdens Lebowski Achievers Night in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam.

Bron

http://ssba-salon.nl/#!/inspiration/manuscripting

Uitgeven