Afbeelding

De foto van Verzin een onderschrift #20

Verzin een onderschrift #20 gewonnen door Frank L.

De foto van Verzin een onderschrift #20De winnaar van de twintigste editie van de ‘Verzin een onderschrift’ competitie is bekend. Dat betekent ook dat er weer een nieuwe foto geïntroduceerd wordt waarvoor Schrijven Online Plusleden een onderschrift kunnen verzinnen.

De onderschriften bij deze foto liepen erg uiteen. Want wat staat die man te doen? En probeert de man in de auto eruit te komen, of checkt hij of de deur wel op slot zit? Of is er iets heel anders aan de hand? De Plusleden wisten er wel raad mee.

‘Nee, stop! Dat is geen spuugzak!’ zegt sylenzo, die de situatie als een quasireddingsactie ziet. Om door te bouwen op het onsmakelijke gedeelte zegt michael-6: ‘Maffiagroentje sluit godfather op om te kunnen kotsen na eerste klus’.  Niet iedereen is gemaakt voor het vak, dat blijkt.

Wirrewapper verplaatste zich in de persoon in de auto, vermoedelijk in zijn laatste momenten: ‘Achmed, help, laat me eruit! Hij staat niet op de handrem!’ Maar waar de redactie het hardst om moest lachen was een onderschrift dat uit een totaal andere hoek kwam. Frank L. schreef: ‘Zware auto is dit… ik til zo hard als ik kan en toch krijg ik hem niet van de grond’.

De foto van Verzin een onderschrift #21Daarmee wint hij een boek uit de Schrijfbibliotheek. Gefeliciteerd, Frank L.!

We zijn alweer aangekomen bij de 21e editie van ‘Verzin een onderschrift’. Bekijk hem hier. We zijn benieuwd naar jullie input! Alleen Plusleden kunnen reageren in de competitie. Nog geen Pluslid? Bekijk hier de voordelen.

Bron

www.schrijvenonline.org/onderschrift/verzin-een-onderschrift-20