Start » Nieuws » Wekelijkse schrijfopdracht #147

Wekelijkse schrijfopdracht #147

14 Juni 2017

Wekelijkse schrijfopdracht #147Behoefte aan feedback op je schrijfwerk? Doe dan mee met onze wekelijkse schrijfopdracht, uitgeschreven door onze professionele schrijfcoaches.

Wekelijkse schrijfopdracht

Iedere week kun je aan de slag met een nieuwe inspirerende schrijfopdracht. De opdrachten worden om en om uitgeschreven door schrijfcoaches Odile Schmidt, Wilma van den Akker, Julia van Bohemen, Corrie Gramser, Inanna van den Berg, Marije Catsburg, Elizabeth van den Dries, Nel Goudriaan en Blavatski. Iedereen kan meedoen!

Lees hieronder de 147e opdracht, ga naar het forum van Schrijven Online en plaats je verhaal om gratis feedback te ontvangen.

Wekelijkse schrijfopdracht #147– De Zonnewende

Door schrijfcoach Blavatski

Schrijf een verhaal (maximaal 300 woorden) of gedicht (maximaal 10 regels) over de zonnewende die op 21 juni plaatsvindt. Vanuit aards standpunt bezien heeft de zon dan het hoogste punt bereikt en beleven we de langste dag van het jaar.
Bij valavond klimmen de heksen op hun bezemstelen, wordt Stonehenge overspoeld door ontelbare pelgrims en in de donkere duistere bossen worden er rond een laaiend kampvuur magische rituelen uitgevoerd.

Publiceren en feedback

Je kunt jouw verhaal publiceren op een speciaal onderdeel van het forum. Daar kunnen de schrijfcoaches en andere deelnemers feedback geven op het verhaal. Dat gaat zo:

  • Klik op deze link en voer jouw verhaal in (vergeet niet het nummer en de titel van de opdracht te vermelden in de onderwerpregel). Klik vervolgens op 'Bewaren'.
  • Wacht op feedback of geef alvast feedback op andere verhalen.
  • Feedback geven op verhalen van voorgaande opdrachten mag natuurlijk ook!

Let op: je moet een profiel op Schrijven Online hebben om verhalen op het forum te kunnen plaatsen. Klik hier om een nieuw profiel aan te maken. 

Over de schrijfcoach 

Blavatski heeft een diploma in journalisitek en heeft reeds de roman De oude man uitgegeven. Voor haar tweede roman is ze momenteel op zoek naar een uitgever. Ook heeft ze meerdere schrijfwedstrijden gewonnen, waaronder “Het meest spirituele reisverhaal van 2017” en de eerste prijs van het Masereelfonds in Antwerpen. Sinds enkele maanden schrijft ze voor Sophia MagazineMet het coachen van de schrijfopdrachten hoopt Blavatski haar hobby, het schrijven, nog beter onder de knie te krijgen.

« terug naar het nieuwsoverzicht

Gerelateerd nieuws:

- Wekelijkse schrijfopdracht #146
- De Gouden Eeuw - Schrijfwedstrijd
- Schrijven Magazine presenteert: literair tijdschrift Alice
- Beter leren schrijven? Lees Schrijven Magazine!


Jouw verhaal laten bespreken in Schrijven Magazine?

Stuur het in voor Tekstuur Proza!  Meer informatie vind je in Schrijven Magazine.

Word nu abonnee!
A A N B I E D I N G Schrijven Magazine

1 jaar voor slechts € 26,50 én 3 cadeaus!

Profiteer nu!
Neem een abonnement op Schrijven Magazine.

Neem nu een abonnement op Schrijven Magazine. Profiteer van onze superaanbieding!

Korting én cadeaus!
Ontdek je schrijftalent!

Volg onze online cursus voor beginnende schrijvers!

Vanaf € 90,-!