... om van te kotsen!

De jaarlijkse literaire pikorde. Tegelijk met het boekenbal komt ook de jaarlijkse literaire pikorde van HPdeTijd om de hoek kijken. Wat een walging zo'n lijst. Als een stel jongetjes die de meeste en mooiste knikkers in bezit heeft. Zo wordt er mee omgesprongen. Egostrelend! (en soms niet, indien je gezakt bent op de lijst) Laten we vooral weer gaan richten op het schrijven zelf. Er is nogal wat werk te verzetten. Laat het boek voor zich spreken, en niet Jan de uitgever of Jan de schrijver.. of die andere Jan. Die met de korte achternaam. Wat een slap gelul !!!

Lid sinds

13 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Zendium. ben je een beetje heftig gefrustreerd omdat je niet het Kluunniveau bereikt hebt? Of dat je geen uitgever hebt kunnen paaien? Maak je niet druk man, Zolang je zelf gelooft in je werk zit je goed. Alleen aan jezelf moet je verantwoording afleggen. Van al dat geglitter en geglamour moet je je niets van aantrekken. Het is maar een zeepbel...
16 maart 2011 - 22:24

Lid sinds

14 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Zendium is vast zo'n schrijver die het niet nodig vindt dat lezers hem begrijpen ;)
Oh, dan moet hij solliciteren bij De Volkskrant, misschien mag hij dan ook wel op de voorpagina 120 woorden zetten, elke dag :D ? :lol:
17 maart 2011 - 12:20

Lid sinds

13 jaar 4 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Zendium, Hopelijk denk je er eens goed bij na dat veel grote schrijvers, filosofen en spraakmakende figuren zich niet zo druk maakten om wat anderen ervan vonden. Maar juist gewoon deden. Daar hangt het van af. Een schrijver wordt zo wie zo gemaakt of (af)gekraakt. Maar dat is met alles in het leven zo. Het is meer ellende, dan geluk.
20 maart 2011 - 22:57