Start » Schrijftips

Schrijftips

De beste schrijftips vind je op Schrijven Online

Ben jij op zoek naar schrijftips? Op Schrijven Online vind je de beste schrijftips en schrijfoefeningen, de nieuwste schrijfwedstrijden en heel veel informatie over het schrijven en uitgeven van je boek, verhaal of gedicht. Wil je serieus gaan schrijven? In ons tijdschrift Schrijven Magazine vind je interviews met en schrijftips van binnen- en buitenlandse schrijvers en dichters, redacteuren en literair agenten.

Lees Schrijven Magazine Volg een schrijfcursus Laat je manuscript beoordelen10 Vertaaltips voor self-publishers

10 Vertaaltips voor self-publishers

25 September 2014

10 Vertaaltips voor self-publishersZelf je boek uitgeven (self-publishing) is spannend en je boek laten vertalen kan de ervaring nog mooier maken. Als projectmanager werk ik dagelijks met grote uitgeverijen en self-publishing auteurs. Hieronder zet ik uiteen hoe het vertaalproces effectief én plezierig kan zijn.

Verder lezen...

Zeven schrijftips waar je gelukkig van wordt

7 Schrijftips waar je gelukkig van wordt

11 September 2014

Zeven schrijftips waar je gelukkig van wordtDit schrijfartikel is alleen voor kinderen. We weten dat jullie op Schrijven Online te vinden zijn en vandaar dat we jullie vandaag trakteren op zeven tips om een goede schrijver te worden - en daar kun je een erg gelukkig gevoel van krijgen. Hier komen de tips!

Verder lezen...

Nooit meer een writer’s Block – 19 manieren

Nooit meer een writer’s Block – 19 manieren

24 Juli 2014

Nooit meer een writer’s Block – 19 manierenOf het nou als een klap in je gezicht komt of als een rilling over je rug; iedereen kent de ellende van vastzitten. Er is geen sprake van voortgang en de vreugde van schrijven is ver te zoeken. Ziehier, negentien tips van kunstenaars die de creativiteit ontsluiten.

Verder lezen...

Tips om een schrijfcursus te overleven.

Hoe overleef je een schrijfcursus

10 Juli 2014

Tips om een schrijfcursus te overleven.De meeste schrijvers nemen op een bepaald punt in hun leven wel eens deel aan een schrijfatelier, schrijfworkshop of schrijfopleiding. Maar je werk delen om feedback te krijgen is een nogal mysterieus en moeilijk proces. Schrijver Amy Klein helpt.

Verder lezen...

Ontdek je schrijftalent!

Volg onze online cursus voor beginnende schrijvers!

Vanaf € 90,-!
Lees hier hoe het werkt!

en krijg zelf een cadeau!

Lees hier hoe het werkt!

Meld je aan voor de Schrijven Nieuwsbrief.

Het is gratis!
Moleskine cadeau? Neem nu een abonnement op Schrijven Magazine!

Gratis Moleskine opschrijfboekje bij een abonnement op Schrijven Magazine!

Bestel nu!