Start » Magazine » Schrijven Magazine: in het volgende nummer

Schrijven Magazine: in het volgende nummer

Zin in schrijven? In Schrijven Magazine vind je inspirerende interviews met topschrijvers, de beste schrijftips, schrijfwedstrijden en gratis schrijfworkshops. In ieder nummer geven gerenommeerde schrijfcoaches feedback op ingezonden werk van lezers. Zo ontdek je wat andere schrijvers beweegt en word je uitgedaagd om je eigen schrijven te verbeteren. Schrijven Magazine: meer inspiratie vind je nergens.

In nummer 6 van 2014:

Wanneer verschijnt dit nummer?

Dit nummer verschijnt in de week van 8 december. Heb je vóór dinsdag 25 november een abonnement genomen, dan krijg je dit nummer thuis! Heb je je later aangemeld, dan ontvang je nummer 1 van 2015 (verschijnt 30 januari).

Neem een abonnement!      Geef een abonnement cadeau!

THEMA: Bloggen!

We leggen je haarfijn uit hoe een blog je helpt bij het schrijven van je boek én het vinden van een uitgever! Ervaringsdeskundige Guus Bauer vertelt hoe hij zijn blog omwerkte tot een boek, we hebben een schrijfoefening die je in de blog-flow brengt en Bert Wagendorp (Volkskrant) en Simone van Saarloos (NRC Next) leren je de de fijne kneepjes van het column schrijven!

Schrijftips van 3 (!) Gouden Strop-winnaars!

Wij vroegen 3 Gouden Strop-winnaars (David Nolet, Marion Pauw en Johanna Spaey) naar hét recept voor een goede thriller! Doe er je voordeel mee!

De schrijfgeheimen van Anna Enquist! / Schrijven is goed voor je! / Poëzietips van de winnaar van de VSB Poëzieprijs 2013! / Workshop verhalende journalistiek!

  • We interviewen topauteur Anna Enquist. Natuurlijk vroegen we haar naar haar schrijfgeheimen!
  • Schrijven is niet alleen leuk, het is ook goed voor je. Zeggen onder meer Sophie van der Stap, Jannah Loontjens en Christien Brinkgreve.
  • Dichter Ester Naomi Perquin over de VSB Poëzieprijs.
  • Interview met Joop Leibbrand, dichter en drijvende kracht achter poëziesite Meander.
  • Plus: een workshop getiteld: 'Profileer je als schrijver op de opiniepagina's'. Dat belooft wat!
  • In de serie 'vormgeving van je boek': typografie.
  • En natuurlijk vind je in dit nummer ook onze veelgelezen vaste rubrieken: Tekstuur Kidlit (kinderboekenschrijver Mireille Geus bespreekt een ingezonden verhaal voor kinderen), Tekstuur Proza (schrijfdocent Yke Schotanus bespreekt een ingezonden kort verhaal of romanfragment) en Dichter aan het werk, over het schrijven van poëzie.

Verschijningsdatum

Dit nummer verschijnt in de week van 8 december.

1 jaar slechts € 26,50 + 2 cadeaus! Ben je al abonnee?

Of wil je dit nummer los bestellen of in de winkel kopen?Schrijfboek cadeau? Nu gratis bij een abonnement op Schrijven Magazine!

Gratis schrijfboek bij een abonnement op Schrijven Magazine!

Maak je keuze!
Ontdek je schrijftalent!

Volg onze online cursus voor beginnende schrijvers!

Vanaf € 90,-!

Meld je aan voor de Schrijven Nieuwsbrief.

Het is gratis!
Schrijven Magazine SUPERAANBIEDING

Korting én 2 cadeaus!

Word nu abonnee!