Start » Magazine » Schrijven Magazine: in het volgende nummer

Schrijven Magazine: in het volgende nummer

Zin in schrijven? In Schrijven Magazine vind je inspirerende interviews met topschrijvers, de beste schrijftips, schrijfwedstrijden en gratis schrijfworkshops. In ieder nummer geven gerenommeerde schrijfcoaches feedback op ingezonden werk van lezers. Zo ontdek je wat andere schrijvers beweegt en word je uitgedaagd om je eigen schrijven te verbeteren. Schrijven Magazine: meer inspiratie vind je nergens.

In nummer 3 van 2014:

Verschijnt 6 juni 2014

Neem een abonnement vóór dinsdag 20 mei 2014 10.00 u., dan ontvang je dit nummer op de dag van verschijning in je brievenbus!

Word nu abonnee!

Esther Verhoef!

Esther Verhoef is een van de succesvolste schrijvers van Nederland. Van haar thrillers en romans werden meer dan een miljoen exemplaren verkocht. Wij vroegen haar het hemd van het lijf. En natuurlijk ontfutselden we haar schrijftips!

Thema: inspiratie

Schrijfcoach en bestsellerauteur Geert Kimpen vertelt over spiritualiteit en schrijven. En we interviewen schrijfdocente Geertje Couwenbergh (volg ook haar inspirerende online schrijfcursus Lust in je leven door schrijven).

Welke schrijfopleiding past bij jou?

We belichten een aantal schrijfopleidingen. Door de ogen van studenten. Wat leren ze? Wie zijn hun favoriete docenten?

En verder

  • Welke boeken moet een schrijver lezen? Deze keer: leestips van Herman Koch.
  • Debuteren met een e-book. Wat werkt en wat niet?
  • Schrijftips van bekroond dichter en romanschrijver (La Superba) Ilja Leonard Pfeiffer.
  • Schrijver en directeur van de Schrijversvakschool Hans Hogenkamp over 'schrijven is schrappen'.
  • WORKSHOP 'Schrijftips van Goethe'. Met zijn debuutroman Das Leiden des jungen Werthers werd de 24-jarige Goethe een idool. Jongemannen in heel Europa kleedden en gedroegen zich als de jonge Werther, zelfs Napoleon was fan. Volgens schrijver en schrijfdocent Jan Veldman zijn Goethe's schrijftips opvallend actueel.
  • En natuurlijk de rubrieken: Tekstuur Kidlit (kinderboekenschrijver Mireille Geus bespreekt een ingezonden verhaal voor kinden), Tekstuur Proza (schrijfdocent Yke Schotanus bespreekt een ingezonden kort verhaal of romanfragment), Dichter aan het werk en Iedereen kan schrijven, deze keer met Lizette van Geene die onlangs debuteerde met de roman David en andere bewijzen van liefde.

1 jaar € 26,50 + twee cadeaus t.w.v. € 32,50! Ben je al abonnee?

Of wil je dit nummer los bestellen of in de winkel kopen?