Afbeelding

Publiceer je eigen boek bij Brave New Books.

Brave New Books: publiceer je eigen boek

Publiceer je eigen boek bij Brave New Books.Webwinkel Bol.com, uitgeverij Singel en Mijnbestseller.nl zijn een gezamenlijk platform gestart met Brave New Books. Dat nieuwe platform geeft iedere schrijver de kans zijn eigen boek eenvoudig te publiceren.

Brave New Books geeft een compleet stappenplan dat topauteurs in spe de mogelijkheid biedt hun boek goedkoop op de markt te brengen. Klanten betalen alleen € 12,75 voor een eenmalige ISBN-code. Wel moet vijftig procent van de opbrengst aan Brave New Books worden afgestaan wanneer de schrijver het boek te koop aanbiedt.

Auteurs krijgen zelf veel controle over hun boek. Zo bepalen zij de vraagprijs zelf, hoewel Brave New Books op basis van het aantal pagina’s en de drukkosten wel een advies geeft. Voor mensen die toch nog graag wat advies willen voordat zij hun boek uitgeven is er de mogelijkheid om tegen betaling de expertise van Singel Uitgevers in te schakelen. Daarnaast belooft het bedrijf eenvoudig inzicht in je boeken, het aantal bestellingen en de mensen die geïnteresseerd zijn in je publicaties.

Schrijfwedstrijd

De online winkel van Brave New Books is per direct via de website van Bol.com te bereiken. Ter gelegenheid van de introductie organiseert Brave New Books een schrijfwedstrijd. Boeken die voor 31 augustus worden gepubliceerd, worden door een jury beoordeeld op inhoud, vorm en promotie en maken kans op een budget van € 10.000,-. De winnaar mag dat gebruiken om zijn boek op de reguliere site van Bol.com te promoten.

Het initiatief van Brave New Books is overigens niet nieuw. Er bestaan al een aantal jaren websites waarop schrijvers hun boek zelf uit kunnen brengen, maar nog nooit eerder was dit mogelijk bij een bedrijf met zo’n groot bereik als Bol.com.

Bron

www.bravenewbooks.nl/site/index.php?r=site/index