De Grote Nederlandstalige Genreschrijversenquête

Vul de Genreschrijversenquête in en maak kans op een boekenpakket.Schrijf je verhalen of romans in de fantastische genres? Dan zijn organisaties van meerdere schrijfwedstrijden op zoek naar jouw mening. Vul de enquête in en maak kans op een boekenpakket.

Schrijfster Boukje Balder heeft in samenwerking met de organisaties van de Paul Harland Prijs, Fantastels, Unleash Award en Fantasy Strijd Brugge de Grote Nederlandstalige Genreschrijversenquête opgesteld. De enquête is in te vullen op de website van de Paul Harland Prijs, de grootste schrijfwedstrijd in Nederland voor het fantastische genre.

Met de enquête willen de organisaties in beeld brengen wat de voorkeuren zijn van auteurs die genreverhalen schrijven. Daarmee kunnen ze de staat waarin het fantastische genre zich bevindt in kaart brengen. Het streven van de organisaties is om beter te voorzien in de behoefte van de auteurs tijdens het organiseren van schrijfwedstrijden.

Ga naar de website van de Paul Harland Prijs voor meer informatie, of klik hier om meteen de enquête in te vullen. Het invullen kost ongeveer een kwartier tot twintig minuten. Invullen kan tot half januari. De resultaten worden begin februari 2013 op de Paul Harland Dag gepresenteerd.

Onder alle deelnemers die hun e-mailadres in de enquête opgeven, worden drie boekenpakketten verloot. Deze pakketten bestaan o.a. uit de boeken De verborgen universiteit van Natalie Koch, De duivelstrilogie van Adrian Stone, Dochter van de Djinn van Boukje Balder en de PHP bundel Millennium.

Bron

www.paulharlandprijs.eu/wp/?p=2327