Afbeelding

Wat gebeurt er deze week op het forum van Schrijven Online?

Deze week op het forum

Wat gebeurt er deze week op het forum van Schrijven Online?Tussen de schrijfwedstrijden, TwitterSongs en de restyling van Schrijven Magazine door vindt er veel activiteit plaats op het forum van Schrijven Online. Wat is er deze week te beleven?

Proeflezen
Op Proeflezen verschijnt vrijwel elke dag wel een nieuw stuk dat klaar is voor feedback. De recente stukken: de gedichten Bewegen en Vlam in de pan, een fragment uit de chicklit Liefde te Koop en de verhalen Geliefde leider en Buiten is het wit en stil. Zelf een verhaalfragment publiceren, maar nog geen lid? Meld je dan hier aan.

Schrijfwedstrijden
Aan schrijfwedstrijden is nooit een tekort. Voor de fantasyliefhebbers is er de nieuwe Schrijfwedstrijd Thor van WBfantasy (deadline 13 mei 2012) en de volgende editie van de Fantasy Strijd Brugge (deadline 22 juni 2012). Ook staat de Guido Wulms-prijs en Hendrik Prijs-prijs (deadline 15 april) en de Opium Verhalenwedstrijd (deadline 18 februari 2012) nog open en heb je tot morgen om een verhaal in te zenden voor de microwedstrijd IJsbloemen.

Research
Wederom blijkt maar weer hoe belangrijk onderzoek is voor schrijvers. Zo werd forumlied Zieveraar goed geholpen na zijn vraag om boksjargon en konden de leden met elkaar in overleg over welke woorden je gebruikt bij het benoemen van kapsels. Zit je zelf nog met een kwestie? Schroom niet het te vragen op het forumdeel Research.

Schrijverscafé
Heb je even zin om onderuit te gaan zitten? Kom eens langs in het Schrijverscafé en schrijf mee over wat er momenteel gaande is, van het nieuws tot aan wat je momenteel aan het lezen bent.

Bron

www.schrijvenonline.org/forum