Afbeelding

Wat gebeurt er deze week op het forum van Schrijven Online?

Deze week op het forum

Wat gebeurt er deze week op het forum van Schrijven Online?Van boekpresentaties tot schrijfwedstrijden; op het forum kun je alles dat met schrijven te maken heeft bespreken. Wat valt er deze week te beleven op het forum van Schrijven Online?

Proeflezen
Zoals altijd staan er weer verhalen klaar voor feedback op Proeflezen. De recente stukken: het verhaal Inkt, de column Katverdamme, het kinderverhaal De flubbers en het gedicht Het is gedaan met jouw bestaan. Heb je zelf een verhaal waar je feedback op wil, maar ben je nog geen lid? Meld je dan hier aan.

Schrijfwedstrijden
Om deelname aan schrijfwedstrijden te bespreken kun je ook op het forum terecht. Voor de wedstrijd Metamorfose kun je één of meerdere verhalen van elk maximaal 120 woorden insturen (deadline 1 mei). Liefhebbers van gedichten kunnen terecht bij de poëziewedstrijd Gedichten en Beelden (deadline 1 mei). Schrijvers van fantasy kunnen zich nog wagen aan de schrijfwedstrijd Thor van WBfantasy (deadline 13 mei).

Boekpresentatie
Op het forum kun je ook terecht om je recent uitgegeven (of uit te geven) boek te presenteren. Hoe is het tot stand gekomen? Liep je tegen problemen op, of ging het juist van een leien dakje? De meest recente presentaties: Dieptepunt van Maria Rijk en Koningskinderen van Ingrid van der Kuil. Lees hier hoe hun boeken tot stand zijn gekomen. Zelf een boek presenteren, maar nog geen lid van het forum? Meld je dan eerst hier aan.

Schrijverscafé
Heb je even zin om onderuit te gaan zitten? Kom eens langs in het Schrijverscafé en schrijf mee over wat er momenteel gaande is, van het nieuws tot aan wat je momenteel aan het lezen bent.

Bron

www.schrijvenonline.org/forum