Afbeelding

Beeld Pixabay

Doe mee aan schrijfwedstrijd ‘De barbiepop’

Zoals ieder jaar organiseert Schrijven Magazine in samenwerking met De Schrijversacademie ook dit jaar een schrijfwedstrijd getiteld ‘De barbiepop’.

Vrouwonvriendelijkheid staat weer helemaal in het middelpunt van de belangstelling na uitlatingen van Donald Trump en de daarop volgende verbale beschietingen. Schrijf een verhaal, gedicht of essay van maximaal 500 woorden waarin een Barbiepop een rol speelt. De invulling is verder helemaal vrij.

De deadline is 20 december 2016 om 20:00 uur.

De jury

De jury bestaat uit: Hanca Leppink, ex-uitgever Luitingh Sijthoff, Manon Duintjer (auteur) en Frank Noë, hoofdredacteur Schrijven Magazine/Schrijven Online. 
De winnaars worden op 19 januari tijdens de Nieuwjaarsborrel van de Schrijversacademie en op Schrijven Online bekend gemaakt. Jouw bijdrage kun je opsturen door het volgende wedstrijdformulier in te vullen. 

Wat kun je winnen?

Eerste prijs: Opleiding van de Schrijversacademie naar keuze (ter waarde van 2250 euro), publicatie in Alice - het literaire tijdschrift dat deel uitmaakt van Schrijven Magazine.

Tweede prijs: Schrijf/stilte-weekend in Klooster Huissen georganiseerd door Geertje Couwenbergh (ter waarde van 400 euro), publicatie in Alice - het literaire tijdschrift dat deel uitmaakt van Schrijven Magazine.

Derde prijs: Kobo e-reader, publicatie in Alice - het literaire tijdschrift dat deel uitmaakt van Schrijven Magazine.

Verder krijgen alle prijswinnaars een jaarabonnement op Schrijven Magazine (voor zichzelf of om cadeau te doen).