Laatste editie festival Verhaal halen

Het festival Verhaal halen zal dit jaar misschien voor het laatst plaatsvinden.Het proza- en columnistenfestival Verhaal halen, een productie van stichting Dichter aan huis, vindt op 29 en 30 september plaats in Den Haag. Dit is de vijfde en waarschijnlijk laatste editie van het festival.

Reden hiervoor is dat het gemeentebestuur van Den Haag heeft besloten de meerjarige subsidie aan de stichting Dichter aan huis met ingang van 2013 te beëindigen. Pas als de Haagse gemeenteraad dit besluit overneemt, wordt het definitief dat het festival stopt. In dat geval zal het gelijknamige poëziefestival Dichter aan huis ook worden beëindigd.

De stichting is logischerwijs gedreven om een spetterend einde te geven aan Verhaal halen. Op het programma staan onder andere Kader Abdolah, Jelle Brandt Corstius, Renate Dorrestein, Ernest van der Kwast, Oscar van den Boogaard en Maartje Wortel, auteurs met wie de bezoekers persoonlijk kennis kunnen maken.

Bezoekers van het festival ontvangen bovendien een gratis bloemlezing met bijdragen van alle deelnemende schrijvers. Kijk voor meer informatie over de deelnemende auteurs en de kaartverkoop op de website van Dichter aan huis.

Bron

www.dichteraanhuis.nl