Afbeelding

De cover van Zo schrijf je een kinderboek.

Maak kans op Zo schrijf je een kinderboek

Neem of geef nu een abonnement en maak kans op Zo schrijf je een kinderboek.Deze actie is gesloten. De winactie voor Zo schrijf je een kinderboek is verlengd tot vanavond 23:59 u. Wil jij zelf een kinderboek schrijven? Doe dan snel mee! 

Half oktober verschijnt Zo schrijf je een kinderboek, het nieuwste deel in de Schrijfbibliotheek. De auteur: bekroond kinderboekenschrijver Mireille Geus. Wil jij dit boek winnen? Schrijven Magazine geeft 10 exemplaren van Zo schrijf je een kinderboek weg aan nieuwe (proef)abonnees en 5 exemplaren aan abonnees die de actie promoten.

In Zo schrijf je een kinderboek loodst Mireille Geus je in 20 stappen door het schrijfproces. Je ontdekt welke essentiële vragen je jezelf moet stellen voor je begint met het schrijven van een kinderboek, hoe je een plot ontwikkelt, wat je moet doen om een personage geloofwaardig te maken en nog veel meer.

'Als je als enthousiast beginnend kinderboekschrijver vast komt te zitten, is dit boek de bijbel. Ik heb er heel veel aan gehad.' --- Angela Groothuizen

Wil jij dit boek winnen? Neem of geef dan voor dinsdag 1 oktober 23:59 uur een (proef)abonnement op Schrijven Magazine via een van de bestelknoppen hieronder.

Bestel hier een jaarabonnement en maak kans op dit boek!

Bestel hier een proefabonnement en maak kans op dit boek!

Ben je al abonnee en wil je geen(proef)abonnement weggeven? Deel deze actie dan via Facebook of Twitter. Dan maak ook jij kans op dit boek. Lees hier meer.

We verloten 10 exemplaren onder nieuwe (proef)abonnees. En 5 exemplaren onder huidige abonnees die de actie delen. De winnaars krijgen hun boek als het is verschenen en als ze hun abonnementsfactuur hebben voldaan. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Bron

www.schrijvenonline.org/korting/zo-schrijf-je-een-kinderboek-jaarabonnementen