Afbeelding

Schrijven Magazine is dit jaar op beide dagen aanwezig tijdens Manuscripta.

Ontvang een kortingsbon met jouw Manuscripta kaartje

Ontvang korting op een nieuw boek met jouw kaartje voor Manuscripta.Kom jij ook naar Manuscripta? Dan ontvang je bij aankomst op vertoon van je kaartje een kortingsbon ter waarde van €2,50 voor een nieuw boek. Nog geen kaartje? Op Schrijven Online kun je sinds kort een kaartje met korting bestellen.

‘Jouw kaartje is geld waard.’ Zo introduceert Manuscripta de Boekenboncadeaukaart. Op vertoon van jouw toegangsbewijs ontvang je op 1 of 2 september op Manuscripta een kortingsbon ter waarde van €2,50. Deze bon geeft recht op korting op maar liefst zestig nieuwe toptitels. De bon is te gebruiken in elke boekwinkel tussen 8 september en 28 oktober 2012.

Wil je dit jaar ook Manuscripta bezoeken, maar heb je nog geen kaartje? Zoek dan niet verder, want via Schrijven Online kun je een kaartje met korting aanschaffen. Klik hier om een kaartje te bestellen.

120 auteurs op Manuscripta

Manuscripta heeft laten weten dat er ruim 120 auteurs aanwezig zullen zijn op de boekenbeurs. Je kunt onder meer interviews met Julian Barnes, Renske de Greef, Arthur Japin, Judith Visser en Tommy Wieringa bijwonen. Ook lezen de auteurs voor, gaan ze met elkaar in gesprek en beantwoorden ze vragen van hun lezers. Genoeg te doen dus voor elke boekenliefhebber.

Bron

www.manuscripta.nl/2012/08/22/koop-nu-je-kaartje-en-krijg-een-kortingsbon-e250-cadeau/