Ook abonnees maken kans op de Taalkalender 2014

Win de Taalkalender 2014 bij Schrijven MagazineBen jij abonnee van Schrijven Magazine en wil je kans maken op de Taalkalender 2014? Lees dan verder!

Schrijven Magazine verloot 10 exemplaren van de Taalkalender 2014 onder nieuwe jaarabonnees. Maar ook abonnees maken kans.

Hoe doe je mee? Tweet of deel vóór vrijdag 22 november het bericht over de verlotingactie. Lees hieronder wat je precies moet doen.

Twitter

Facebook

  • Like Schrijven Online op Facebook en deel het bericht over de verlotingactie. Het gaat om één van de berichten over deze actie op de Facebookpagina van Schrijven Online, het maakt niet uit welke.
  • Stuur een mail met jouw adresgegevens, de naam van jouw Facebookprofiel en een screenshot van het gedeelde bericht naar actie@schrijvenonline.org met als subjectregel: ‘Taalkalender 2014 voor abonnees van Schrijven Magazine’. Zo kunnen wij nagaan of je inderdaad abonnee bent van Schrijven Magazine.

Tweet of deel het bericht vóór vrijdag 22 november 19.00 u. Gebruik je Twitter, vergeet dan niet de hashtag te gebruiken! Zonder de hashtag geldt jouw tweet namelijk niet. De winnaars krijgen half december hun Taalkalender 2014. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Bron

http://www.schrijvenonline.org/nieuws/win-de-taalkalender-2014-bij-schrijven-magazine