Afbeelding

De cover van Zo schrijf je een kinderboek.

Ook abonnees maken kans op Zo schrijf je een kinderboek!

Neem of geef nu een abonnement en maak kans op Zo schrijf je een kinderboek.Deze actie is gesloten. Ben jij al abonnee van Schrijven Magazine en wil je kans maken op Zo schrijf je een kinderboek van Mireille Geus? Lees dan verder!

Schrijven Magazine verloot 10 exemplaren van Zo schrijf je een kinderboek onder nieuwe (proef)abonnees en mensen die een (proef)abonnement weggeven. Maar ook abonnees maken kans. Onder abonnees verloten we 5 exemplaren.

Hoe doe je mee? Tweet of deel het bericht van de verlotingactie. Lees hieronder wat je precies moet doen.

Twitter

  • Tweet (of retweet) de verlotingactie van Schrijven Online op Twitter. Maak daarbij gebruik van de hashtag #kinderboek en van deze link: http://www.schrijvenonline.org/nieuws/maak-kans-op-zo-schrijf-je-een-kinderboek
  • Stuur een mail met jouw adresgegevens en de naam van jouw Twitterprofiel naar actie@schrijvenonline.org met als subjectregel: ‘Zo schrijf je een kinderboek voor abonnees van Schrijven Magazine’. Zo kunnen wij nagaan of je inderdaad abonnee bent van Schrijven Magazine.

Facebook

  • Like Schrijven Online op Facebook en deel het bericht over de verlotingactie. Het gaat om één van de berichten op de Facebookpagina van Schrijven Online, het maakt niet uit welke.
  • Stuur een mail met jouw adresgegevens en de naam van jouw Facebookprofiel naar actie@schrijvenonline.org met als subjectregel: ‘Zo schrijf je een kinderboek voor abonnees van Schrijven Magazine’. Zo kunnen wij nagaan of je inderdaad abonnee bent van Schrijven Magazine.

Tweet of deel het bericht vóór zondag 29 september 19.00 u. Gebruik je Twitter, vergeet dan niet de hashtag te gebruiken! Zonder de hashtag geldt jouw tweet namelijk niet. De winnaars krijgen half oktober hun boek. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Bron

www.schrijvenonline.org/nieuws/maak-kans-op-zo-schrijf-je-een-kinderboek