Afbeelding

Cover Timo en de Tijgers

Schoolklas wint eigen boek

Cover Timo en de TijgersIn de lente van 2014 kondigden we aan dat Schrijven Online drie mensen blij mag maken met een self publishing pakket van de gloednieuwe uitgeverij DMI Books. Het eerste pakket werd in juni 2014 gewonnen door Marjolijn Vrijenhoek, die samen met groep 3b van basisschool De Wilakkers in Eindhoven een kinderboek maakte. Dat boek, Timo en de tijgers, wordt 3 oktober gepresenteerd!

Marjolein Vrijenhoek is tekstschrijfster en moeder van een van de leerlingen van groep 3b van basisschool De Wilakkers in Eindhoven. Zij bedacht een verhaal en vroeg de klas mee te denken over de invulling ervan. Terwijl Vrijenhoek alle ideeën tot één verhaal schreef, maakten de kinderen er tekeningen bij. Zo ontstond het boek Timo en de tijgers.

3 oktober: boekpresentatie tijdens Kinderboekenweek 2014

De boekpresentatie van Timo en de tijgers vindt plaatst op vrijdag 3 oktober aanstaande, aan het begin van Kinderboekenweek 2014, op basisschool De Wilakkers. Alle kinderen, die inmiddels in groep 4 zitten, krijgen dan een exemplaar van het boek uitgereikt.

4 oktober: Timo en de tijgers-feest

Op zaterdag 4 oktober – Werelddierendag - is er tussen 14.00 en 17.00 uur een “Timo en de tijgers-feest” bij Boekhandel Van Grinsven aan de Korianderstraat 28 in Eindhoven. Kinderen kunnen hier spelen op een tijger-springkussen, zich als tijger laten schminken en meedoen met een kleurwedstrijd. De winnaar van de kleurwedstrijd krijgt gratis toegang tot Dierenrijk dé Kinderdierentuin én - net als Timo in het boek – een exclusief kijkje achter de schermen bij de tijgers! Natuurlijk wordt er ook voorgelezen uit het boek Timo en de tijgers.

Per verkocht boek gaat € 1,- naar de WNF-Rangerclub.

We mogen nóg 1 self publishing pakket weggeven!

Goed nieuws: we mogen nog één DMI Books[link] self publishing pakket weggeven. De volgende winactie kondigen we aan via onze nieuwsbrief. Lees je die nog niet? Meld je dan snel aan.

Zo zag de vorige winactie er uit.

Over DMI Books

Logo DMI BooksDMI Books is onderdeel van DMI Records een platenlabel voor onafhankelijke muzikanten zoals Ernst Jansz (Doe Maar), Jan Rot en Livin’Blues. DMI vond het tijd om ook schrijvers van haar ervaring te laten profiteren en lanceerde daarom in mei 2014 DMI Books. DMI Books opereert hetzelfde als de meeste POD-uitgeverijen. Met een belangrijk pluspunt: alle rechten blijven bij de auteur. Dat betekent dat je – als je naar een andere uitgeverij gaat – automatisch de rechten van je boek meeneemt.

DMI Books is aangesloten bij het Centraal Boekhuis, Amazon.com en Barnes & Noble.