Afbeelding

Lees hier de korte schrijopdracht van deze week.

Schrijfdoedel #57 - De vlieg

Lees hier de korte schrijopdracht van deze week.Op veler verzoek blazen we de schrijfdoedel - een korte schrijfopdracht als tussendoortje - nieuw leven in. Schrijf je verhaal en plaats het op het forum of op Proeflezen voor feedback.

Iedere schrijfdoedel is anders en wakkert op een nieuwe manier je creativiteit aan. Maak vooral gebruik van deze schrijfopdracht als de inspiratie voor je roman of kort verhaal ver te zoeken is, en je even aan iets anders toe bent. Probeer het eens, en je zult merken dat je binnen een mum van tijd weer aan de slag kunt.

Lees hier de doedel van deze week (met dank aan forumlid dwe!):

Je bent in een goede bui en neemt een douche. Je zingt het lied dat je al de hele dag in je hoofd hebt, maar dan komt er in eens een vlieg de badkamer binnen. Gebruik ongeveer vijfhonderd woorden waarin jij je humeur verliest en de vlieg het leven (of andersom).

Op het schrijfdoedel-subforum kun je jouw verhaal delen. Let bij het publiceren wel op de regels (zoals een maximum van 500 woorden). Heb je behoefte aan feedback, dan kun je jouw stuk op Proeflezen plaatsen.

Succes!

Bron

www.schrijvenonline.org/forum/themaforums/schrijfdoedel