Schrijfwedstrijd Obsessie met Yvonne Kroonenberg

Schrijfwedstrijd Obsessie met Yvonne KroonenbergHeb je een fascinatie met een persoon, getallen of kleuren, heb je last van merkwaardige gewoontes of ben je een verwoed verzamelaar? Doe dan mee aan schrijfwedstrijd Obsessie en win je eigen boek of een schrijftraject naar keuze.

De schrijfwedstrijd wordt georganiseerd door Schrijfatelier Alicia en is geïnspireerd door het tv-programma 

De opdracht

Beschrijf een obsessie of een fascinatie. Hoe je er van kan genieten, hoe je er vanaf wil komen, hoe het begon en welke invloed het heeft op het dagelijks leven.
Schrijf een fictief verhaal, wees juist trouw aan de waarheid of mix het totdat je zelf niet meer weet wat waar is of niet.

Jury

In de jury zitten Schrijfatelier Alicia en schrijfster Yvonne Kroonenburg, van huis uit psychologe en psychotherapeute in een huisartsenpraktijk. In 1981 begon ze columns te schrijven voor kranten en tijdschriften zoals de Margriet, Het Vrije Volk en NRC Handelsblad. In de loop van de tijd stopte ze met haar praktijk om zich geheel aan het schrijven te wijden. Nu is ze bekend van haar boek Alles went behalve een vent. Daarnaast schrijft ze boeken voor de jeugd en over dieren. Inmiddels heeft ze meer dan 30 titels op haar naam staan.

Onlangs was Kroonenburg in het tv-programma De Wereld Draait Door met de aankondiging van haar nieuwe boek, Wees blij dat je ze nog hebt, dat uitkomt op 23 april, over de zorg voor ouderen.

Prijzen

1e prijs: De winnaar wordt gebeld door Yvonne Kroonenberg.  De winnaar mag een eigen boek laten opmaken en ontvangt 50 exemplaren gratis.

2e  prijs: Een online schrijftraject  naar keuze bij Schrijfatelier Alicia

3e prijs: Twee bundels van vorige schrijfwedstrijden bij Schrijfatelier Alicia , ‘Duistere signalen’ en ‘Hemels genot’.

Informatie

  • Maximaal 2000 woorden
  • Lettertype: Times New Roman 12 
  • Zet de titel en je naam boven je verhaal
  • Inzenden kan t/m 30 mei 00.00 uur
  • De winnaar wordt bekend gemaakt op 6 juni 2014 en gebeld door Yvonne Kroonenberg
  • Er wordt een bundel gedrukt van de beste inzendingen. Deelnemers die een plaats behalen in de bundel worden gemaild

Kijk voor meer informatie op de website van Schrijfatelier Alicia.

Bron

https://sites.google.com/site/artikeladvies/schrijfwedstrijd-obsessie

Uitgeven