Afbeelding

Schrijven Magazine is dit jaar op beide dagen aanwezig tijdens Manuscripta.

Terugblik Manuscripta

Manuscripta zit er weer op. Dit was er te doen.Op 1 en 2 september was Schrijven Magazine/Schrijven Online aanwezig op de boekenbeurs Manuscripta in Amsterdam. Het was een zeer aangename kans om kennis te maken met de bezoekers van Schrijven Online en we hebben genoten van alles wat er te doen was.

Volgens de website van Manuscripta waren er ca. 8.000 bezoekers op de beurs. Veel van deze bezoekers hebben een verslag geschreven naar aanleiding van hun ervaringen. Vooral leuk om te lezen is de reportage van het literaire weblog Tzum, waarin ze onder andere aandacht besteden aan de uitreiking van de Europese Literatuurprijs 2012 en de bekendmaking van de genomineerde boeken voor de NS Publieksprijs. Kijk hier voor de andere verslagen.

Ook bij de stand van Schrijven Magazine en Scriptplus was het een drukte van jewelste. We hebben kennisgemaakt met lezers van Schrijven Magazine en de bezoekers van Schrijven Online, en mensen kwamen bij ons langs voor gratis schrijfadvies van één van onze schrijfdokters.

Bezoekers van deze editie van Manuscripta ontvingen een speciale Boekenbon cadeaukaart ter waarde van 2,50 euro. Vergeet niet dat je deze vanaf aankomend weekend kunt verzilveren bij de lokale boekwinkel voor één van de zestig geselecteerde toptitels.

Bron

www.manuscripta.nl/2012/09/04/manuscripta-door-de-ogen-van-bezoekers/