Afbeelding

De Tropische Schrijfwedstrijd wordt georganiseerd in samenwerking met Schrijversvakschool Paramaribo en Scriptplus.

Tropische Schrijfwedstrijd

Doe ook mee met de Tropische Schrijfwedstrijd van Schrijven Online.

De inzendingen voor de Tropische Schrijfwedstrijd zijn gesloten. De winnaar wordt bekendgemaakt op 14 juli en ontvangt een uitgebreid prijzenpakket, met onder meer een schrijfcursus en een e-reader.

De Tropische Schrijfwedstrijd wordt georganiseerd door Schrijven Magazine/Schrijven Online in samenwerking met Schrijversvakschool Paramaribo en Scriptplus. Voor deze schrijfwedstrijd nodigen we iedereen binnen het Nederlandse taalgebied uit - van Nederland en België tot aan Suriname - om mee te doen.

Wat moest je doen?
Deelnemers konden een verhaal van maximaal 1.000 woorden schrijven met het thema: Zonde van het ongeschreven woord. Het genre was vrij en inzenden stond open voor alle leeftijden.

Stuur je verhaal naar frank@schrijvenonline.org (hoofdredacteur Schrijven Magazine). Inzendingen die na 18:00 uur binnenkomen, worden niet beoordeeld door de jury. Lees voor het insturen van een verhaal het reglement van onze schrijfwedstrijden, dat hier te vinden is.

Wat kun je winnen?
Deelnemers uit Suriname maken kans op een twee maanden durende schrijfcursus van Schrijversvakschool Paramaribo, terwijl deelnemers uit Nederland/België een schrijfcursus van Scriptplus kunnen winnen. Bij beide prijzen zitten een Autovision AV-701 e-reader en een boekenpakket van de Schrijfbibliotheek inbegrepen. Het winnende verhaal wordt bovendien in Schrijven Magazine of op Schrijven Online gepubliceerd.

Deadline
De deadline van de wedstrijd is 27 juni om 18:00 uur. De winnaar wordt bekend gemaakt op 14 juli. De inzendingen worden beoordeeld door een jury, bestaande uit Ruth San A Jong (schrijfdocente bij Schrijversvakschool Paramaribo), Frank Noë (hoofdredacteur Schrijven Magazine), Mirjam Boelsums (schrijfster schrijfdocente) en Michiel van Kempen (bijzonder hoogleraar West-Indische letteren aan de UvA).

Bron

www.schrijvenonline.org