Win vrijkaarten voor de literatuurfilm Dans la Maison

De poster van Dans la Maison.Vanaf 11 oktober draait de Franse film Dans la Maison in de Nederlandse bioscopen. In de film speelt literatuur een belangrijke rol. Doe  nu mee met een actie om vrijkaartjes voor de voorstelling te winnen.

Dans la Maison gaat over Germain, leraar Frans op een middelbare school. Hij raakt ontmoedigd door het huiswerk van zijn leerlingen, tot hij het korte verhaal In het huis leest. In het opstel dringt een 16-jarige jongen het huis van een klasgenoot binnen. Germain moedigt de leerling aan verder te schrijven aan het verhaal, hoewel de inbreuk op de privacy in het stuk leidt tot een serie oncontroleerbare gebeurtenissen.

Winactie

In Dans la Maison speelt Kristin Scott Thomas een grote rol.Schrijven Online is in samenwerking met filmdistributeur Cinemien een actie gestart rond de Nederlandse première van de film. Doe mee met deze actie en je maakt kans op 2x2 vrijkaartjes voor de voorstelling van Dans la Maison. Deze kaartjes zijn niet datumgebonden en zijn dus eenmalig te gebruiken zolang de film in de bioscoop draait.

Doe daarvoor het volgende: volg deze link naar het forum van Schrijven Online en laat weten wat jij de beste en de slechtste boekverfilming vindt. De 2x2 kaartjes worden op 16 oktober verloot onder de inzendingen.

Bron

www.cinemien.nl/index.php?taal=nl&page=synopsis&filmnr=6288