Afbeelding

De winnaars van de cocktailschrijfwedstrijd zijn bekend!

Winnende cocktailverhalen gepubliceerd

De drie winnende verhalen staan gepubliceerd op het forum van Schrijven Online.De drie winnende verhalen van de Cocktailschrijfwedstrijd zijn op het forum gepubliceerd. Daarmee winnen de auteurs gratis toegang tot de exclusieve workshop cocktails shaken van barman Nico Kager. Ook deelnemen aan de workshop? Dat kan! Lees verder om te zien hoe.

Kijk op deze pagina om de drie winnende verhalen te lezen. Meningen en commentaar mogen op de verhalen gegeven worden, uiteraard met onderbouwing.

De winnaars mogen gratis deelnemen aan de workshop cocktails shaken van Nico Kager van de Nederlandse Bartenders Club. In de workshop volg je het spoor van Hemingway door de barwereld en leer je hoe je op een professionele manier cocktails bereidt.

De workshop vindt plaats op 30 juni om 13:00 uur in de Ocean Bar, Holiday Inn in Leiden, Haagse Schouwweg 10. Heb je niet gewonnen, maar wil je wel meedoen? Of heb je niet aan de wedstrijd deelgenomen, maar wil je de workshop wel volgen? Dat kan! Stuur daarvoor een mail naar mvanstralen@virtumedia.nl met uw gegevens. De workshop kost €40,- inclusief hapje en cocktails.

Bron

www.schrijvenonline.org/forums/themaforums/inzendingen-so-wedstrijden