Start » Schrijfcadeaus

Schrijfcadeaus

Zoek je een origineel cadeau voor iemand, of wil je jezelf eens belonen voor een schrijfprestatie? Op deze pagina vind je leuke schrijfcadeaus.


Digital Note

Wat je op dit schrijfblok schrijft (en tekent) wordt meteen digitaal in het geheugen opgeslagen. Je schrijft op papier. Een gewoon A4 schrijfblok wordt meegeleverd, maar ook ander papier (zoals een vel printerpapier) is bruikbaar. De meegeleverde pen zorgt voor een natuurlijk schrijfbeweging.
» Digital Note bestellen

The Really Tiny Booklight

Milieuvriendelijk en handig: The Really Tiny Booklight. Klem hem op de achterflap van je (opschrijf)boek, buig het heldere LED-lampje over de pagina en lezen (of schrijven) maar. Ideaal voor de late zomeravond in de tuin, of ’s winters onder de dekens. Wordt geleverd met batterijen.
» The Really Tiny Booklight bestellen

Magnetic Poetry

De bekende Magnetic Poetry Kit is verschenen in het Nederlands. Meer dan 400 magnetische woorden en fragmenten voor letterlijk miljoenen combinaties – poëtisch, filosofisch of komisch. Maak originele gedichten of grappige zinnen op de koelkast of een whiteboard. Of gebruik Magnetic Poetry als creatief middel om je writers-block te doorbreken.
» Magnetic Poetry bestellen

Moleskine notitieboekje

‘The legendary notebook of Hemingway, Picasso, Chatwin.’ En binnenkort ook van jou? Dit stevige en stijlvolle schrijfboekje is beschikbaar in twee varianten. De begeerde Moleskine schrijfboekjes kun je nu kopen met een flinke korting (€ 3,- en meer). Ook is er een combinatiekorting als je meerdere notitieboekjes koopt.
» Moleskine notitieboekje bestellen

Schrijven Magazine cadeau geven

Schrijven Magazine, hét tijdschrift voor schrijvers, kun je natuurlijk ook cadeau geven. Zo wordt de ontvanger bij ieder nummer weer verrast. Het jaarabonnement stopt aan het eind van de looptijd automatisch.
» Een cadeau-abonnement bestellen

Documentaires op DVD van Hedy Honigmann

Forever - Hedy Honigmann (95 min)
Op het Parijse Père-Lachaise, één van ’s werelds mooiste begraafplaatsen, ligt een indrukwekkend gezelschap begraven. De schrijvers Honoré de Balzac, Marcel Proust, Oscar Wilde, chansonnière Edith Piaf en componist Chopin. Forever laat de mysterieuze schoonheid, de kalmte en de troostende werking van deze bijzondere begraafplaats zien door de ogen van mensen.

O amor natural - Hedy Honigmann (76 min)
Met deze film brak filmmaakster Heddy Honigmann door bij het grote publiek. Haar melancholieke ode aan de seksualiteit via de prachtige erotische poëzie van Carlos Drummond de Andrade is een van de zwoelste, meest levenslustige en troostrijke documentaires ooit. Een gedenkwaardige film over de invloed en de kracht van poëzie en natuurlijk over de liefde.

Op het Youtube kanaal van Schrijven Online kun je trailers van deze documentaire's bekijken.

Als je lid bent van Schrijven Online Plus of abonnee van Schrijven Magazine krijg je ook nog een flinke korting.

» DVD's bestellen

Meld je aan voor de Schrijven Nieuwsbrief.

Het is gratis!
Schrijftips van bekroond kinderboekenschrijver Mireille Geus? Schrijven Magazine

Gouden Griffel-winnaar geeft In ieder nummer van Schrijven Magazine schrijftips!

Word nu abonnee!
Kun je een boek crowfunden? Je leest het in Schrijven Magazine

Lees het decembernummer van Schrijven Magazine. Word vóór 23 november abonnee!

Investeer!
Like Schrijven Online op Facebook!

Like Schrijven Online op Facebook!

Vind ik leuk!