Start » Schrijver » Mireille Geus

Mireille Geus

De Schrijven Magazine Schrijfdag 2016 - Fantasy schrijven met Martijn Lindeboom

6 Juli 2016

Tijdens de Schrijven Magazine Schrijfdag geeft Martijn Lindeboom een korte inleiding in de subgenres van de fantastiek en waarom die zo ontzettend interessant zijn. De deelnemers gaan door middel van inspirerende schrijfoefeningen op zoek naar de grenzen van de fantasie. Voorafgaande kennis van fantasy is niet nodig, maar ook voor liefhebbers is deze workshop uitdagend en leerzaam.

De Schrijven Magazine Schrijfdag 2016 - Lust in je leven door schrijven met Geertje Couwenbergh

5 Juli 2016

Schrijven -los van niveau of genre- vereist een verbinding met jezelf. Bij wie veel professioneel schrijft kan dat originele verbond nog wel eens bedolven raken onder deadlines en al dan niet zelfopgelegde regels. De workshop op 18 september met columnist en schrijfster Geertje Couwenbergh zal zich richten op het opnieuw ontsteken van schrijfvuur. Je keert terug naar de energieke drie-eenheid van pen, lichaam en geest. Verwacht getimede schrijfopdrachten en uitwisseling.

De Schrijven Magazine Schrijfdag 2016 - Het grootste geheim van de schrijver

5 Juli 2016

2350 jaar geleden werd een boek geschreven, met de geheime formule voor het vertellen van verhalen. Dit boek werd eeuwenlang doorgegeven aan alle grote schrijvers uit de geschiedenis. Zonder deze formule zouden we nu de grote Griekse tragedies niet meer lezen, of Shakespeare, of al die boeken in uw kast die u even alles deden vergeten.

De Schrijven Magazine Schrijfdag 2016 - Het programma

4 Juli 2016

De afgelopen weken werd het programma van de Schrijven Magazine Schrijfdag stukje bij beetje onthuld. Hieronder kun je het programma bekijken. Heb je je nog niet aangemeld? De Schrijfdag is volgeboekt, aanmelden kan nog wel, maar je komt op een wachtlijst!

De Schrijven Magazine Schrijfdag 2016 - Art Journaling

24 Juni 2016

Op zondag 18 september organiseren wij de Schrijven Magazine Schrijfdag 2016. Behalve een aantal inspirerende lezingen over schrijven, kun je ook een creatieve schrijfworkshop van Willemien Spook bijwonen. Hieronder vertellen we je er meer over. 

Cursus Roman schrijven door Mireille Geus

22 April 2015

‘Iedere schrijver zal zijn eigen manier van schrijven moeten ontdekken’ zegt Mireille Geus, docent van de nieuwe cursus Roman schrijven. Tijdens de cursus zul je een goed uitgedacht plan voor een verhaal of boek maken. Dit doe je door veel brainstormen, ideeën verzamelen, structureren en verschillende stijlen uit proberen.

Mis Schrijven Magazine niet!

Mis het maartnummer van Schrijven Magazine  2017 niet! Word vóór...

Superaanbieding!

Profiteer van heel veel extra's!

Vanaf € 12,50 per jaar
Lees Schrijven Magazine

Lees het komende nummer van Schrijven Magazine. Word vóór maandag 27 maart 16.00 u....

Leuke aanbieding

Lees Tekstblad!

Neem een (proef)abonnement