Nieuw lid: Celeste!

Hallo iedereen! Ik ben Celeste, en ik ben 14 jaar jong. Waarschijnlijk ben ik de jongste hier, maar dat ben ik wel vaker in dit soort forums. Later wil ik niets liever dan Schrijfster worden, en dat is de reden dat ik al zo vroeg begin. Ik lees namelijk nogal vaak dat je vroeg moet beginnen als je wilt schrijven later. Voor mij is dat echter geen probleem, ik heb zo'n plezier in schrijven! Mijn hobby's zijn schrijven, lezen, computeren, films kijken en nog eens schrijven! Ik zit in 2 HAVO, maar het duurt mij allemaal veel te lang. Jammer van die leerplicht in Nederland.. Groetjes, Celeste.

Lid sinds

15 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Welkom Celeste, ik ben waarschijnlijk de "oudste" hier! Geeft niks, als "schrijvers" onder elkaar! Ik had dezelfde droom als jij als tiener, maar de liefde heeft er stokjes tussen gestoken. Geeft weer niks. Ik ben een gelukkige, oude vrijster pardon schrijfster.
22 oktober 2008 - 16:30

Lid sinds

15 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Hallo Celeste, welkom hier. Hoe eerder je begint, hoe beter. Jong geleerd, oud gedaan, zullen we maar zeggen. Ik heb bij mijn opleiding geleerd dat mensen nog tot hun 25ste in staat zijn vaardigheden makkelijk aan te leren. Je bent dus al goed op dreef! (Hiermee wil ik uiteraard niet zeggen dat ouderen het niet meer kunnen leren hoor ;) )
22 oktober 2008 - 18:20