Afbeelding

De Paul Harland Dag vindt dit jaar plaats op 9 februari in Delft.

Paul Harland Dag op 9 februari

De Paul Harland Dag vindt dit jaar plaats op 9 februari in Delft.Op de Paul Harland Dag wordt de uitslag van de Paul Harland Prijs voor sci-fi/fantasy/horrorverhalen bekend gemaakt. Ook kun je allerlei workshops, panels en andere activiteiten bijwonen.

De Paul Harland Dag (PHD) vindt plaats in de VAK, centrum voor de kunsten, in Delft. De organisatie beschikt over het binnenhof en een ruim lokaal waar workshops gehouden zullen worden. De dag loopt van 13:00 tot 17:00 uur en is voor iedereen gratis toegankelijk. Naderhand is iedereen ook welkom in Grand Café Verderop.

Op de PHD wordt de uitslag van de Paul Harland Prijs bekend gemaakt. Dit is een jaarlijkse schrijfwedstrijd voor verhalen tot 10.000 woorden met een prijzenpot van in totaal €1.400,-. Ook worden de resultaten van de Grote Nederlandstalige Genreschrijversenquête bekend gemaakt. Deze enquête werd afgelopen november ook via Schrijven Online gecommuniceerd. Zo is het interessant om te weten dat deze resultaten als input gebruikt worden voor de samenstelling van het programma van de PHD. Het definitieve programma wordt binnenkort bekend gemaakt op de website van de Paul Harland Prijs.

Dus houd je van het fantastische genre, dan mag je deze dag niet missen. Schrijven Online zal op 9 februari ook aanwezig zijn op de Paul Harland Dag om verslag te doen.

Bron

www.paulharlandprijs.eu/wp/?p=2383