Start » Advies

Advies

Schrijven Online Snelscan

De Schrijven Online Snelscan kan je maanden werk schelen.

Bij Schrijven Online weten we dat niet iedere schrijver het zo breed heeft. Om die reden bieden wij de Schrijven Online Snelscan. Stuur een tekst in - alle genres zijn toegestaan - en laat één van onze schrijfdocenten en manuscriptbeoordelaars het werk analyseren. Na afloop krijg je een rapport met bevindingen en aanbevelingen terug, allemaal voor een zeer scherpe prijs.

De Snelscan is overigens niet hetzelfde als een manuscriptbeoordeling. Het gaat in dit geval om verhalen en gedichten die je aan tijdschriften en wedstrijden wilt insturen, of boekideeën die je aan uitgevers voor wil leggen, ook als je nog niet helemaal klaar bent met schrijven. De Snelscan kan je maanden werk schelen.


Schrijfgids

Naast schrijfactiviteiten, -wedstrijden, -cursussen en -oefeningen kun je op Schrijven Online natuurlijk ook terecht voor advies op schrijfvlak. In onze schrijfgids vind je een reeks aan categorieën binnen het vakgebied, van uitgeverijen en literair agenten tot schrijfsoftware en tekstverwerkers. In elke categorie hebben we een ruim aantal webadressen op een rij gezet, zodat je gemakkelijk kunt vinden waar je naar zoekt. De schrijfgids is het overzicht dat geen enkele schrijver mag ontberen.


Meestgestelde vragen

Zoek je een antwoord? Kijk eerst naar de meestgestelde vragen.

Schrijven als vak kan veel vragen oproepen, vooral als je nog maar net begint met schrijven. Hoe kan ik mijn verhaal uitgeven? Wat is POD? Heb ik een literair agent nodig? Kun je schrijven eigenlijk wel leren? Al deze vragen en meer worden beantwoord in onze Meestgestelde vragen sectie. De vragen zijn gebundeld uit de jarenlange ervaring van de (voormalige) medewerkers van Schrijven Magazine.