# 168 - Eten

Wekelijkse schrijfopdracht # 168 – Eten Eten – eten - eten voeding vis visarend zeemeeuwen neem me mee naar Katwijk aan Zee neem me mee op je vlucht . Vissen in zee, vissersschepen, vis, strand, donkre luchten vishandelaren, vismarkt visrestaurants. Lekker stomen, zouten, grillen, drogen roken. Vis eten, smullen om te leven eten goed voor je hart voor je nieren om in leven te blijven . dankjewel vissen.

Lid sinds

12 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
  • Pluslid
  • Stagiair
  • Redacteur
  • Uitgever
Ha Riny, dit is geen vrij schrijven, dit is vrij dichten. Zelfs in het gebruik van metrum, zoals in 'donkre'. Dit is een van de eerste voorbeelden van een freewrite poem! Top.
10 november 2017 - 9:55

Lid sinds

11 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker
Meta, dat is overduidelijk. Jij houdt er dus niet van? @ Nancy, fijn dat ik niet de enige ben. Er zijn van die geweldige viswinkels ... mmm. @ Willemina, je verraste mij met het woord: gedicht. Geen moment aan gedacht. Het kwam gewoon. Dank voor jullie reacties. :nod:
11 november 2017 - 12:56

Lid sinds

11 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker
Frank Noe, ... ik ben zeer verrast door jouw reactie. Ik heb geen moment aan dichten gedacht, zelfs getwijfeld of ik wel op de knop verzenden zou drukken. Maar ik vermande me, freewriting is freewriting, dus ... go! Het kwam gewoon. Dank voor je steunende reactie. Ik ben er blij mee. :nod:
11 november 2017 - 13:11

Lid sinds

11 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker
@ Blavatski, ... wat fijn om ook zo'n positieve reactie van jou te krijgen. Dankjewel. Ja, vrijdag vis- en woensdag gehaktdag; allemaal lang geleden. @ Mechtilde, ... zullen de vissen dat geweten hebben van die ode? Fijne reactie van je; dankjewel.
11 november 2017 - 13:18

Lid sinds

11 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker
Hi Ton, ... dankjewel voor je compliment. Haha, leuk dat lekkerbekje. Die kreet bestaat al lang. Die reclamejongen die dat uitgevonden heeft, weet dan wel wat-ie gezegd heeft. Of ... reclame is reclame, lekker of niet. Maar lekker is-ie wel.
13 november 2017 - 9:56

Lid sinds

11 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker
Karinska, ... wat leuk dat je aan een pop-up gedicht dacht. Ik zal nog even opzoeken wat daarmee bedoeld wordt; het doet me denken aan rechtopstaande plaatjes die plotseling uit een boek opduiken. Jouw sterrenbeeld Vissen - het mijne Weegschaal. Haha, wat kunnen we daaraan doen? Ach, we komen vast wel in balans, Dank voor je bijzondere reactie.
15 november 2017 - 15:30