9 tot en met 16 september is de Week van het Schrijven: meld je schrijfactiviteit aan!

In september vindt zoals ieder jaar weer de Week van het Schrijven plaats, die we afsluiten met spetterende Schrijfdag op zondag 16 september. Maar het gaat deze week de héle week over schrijven, dus doe mee en meld jouw schrijfactiviteit aan!

week van het schrijven

Sinds 2007 is de Week van het Schrijven dé opening van het officiële schrijfjaar. In Nederland en Vlaanderen openen schrijfscholen en cursusinstituten hun deuren voor geïnteresseerd publiek, ook worden er lezingen en festivals georganiseerd. De Week van het Schrijven wordt georganiseerd door het Netwerk Schrijfdocenten en het tijdschrift Schrijven Magazine en haar online platform Schrijven Online, ondersteund door verschillende organisaties en uitgevers.

Organiseer een schrijfactiviteit of -wedstrijd

Organiseer je een schrijfactiviteit tijdens de Week van het Schrijven (9 t/m 16 september)? Meld hem dan hier aan. Jouw activiteit of wedstrijd zal dan worden opgenomen in het overzicht hieronder en zal ook geplaatst worden in het vierde nummer van het magazine. Je kunt ook een promotiepakket aanvragen, dat bestaat uit exemplaren van de speciale Week van het Schrijven editie van Schrijven Magazine, die je kunt uitdelen aan cursisten, en posters ter aankondiging van de Week van het Schrijven.

Kijk hier welke activiteiten er al gepland staan voor de Week van het Schrijven!