Doe mee aan de schrijfwedstrijd Unplugged en win mooie prijzen

Doe mee aan de schrijfwedstrijd Unplugged en win mooie prijzen!Niet genoeg tijd om een hele maand onder te duiken voor NaNoWriMo? Doe dan mee aan de schrijfwedstrijd Unplugged van Schrijven Online/Schrijversacademie.

De schrijfwedstrijd

Verwerk deze zin in je inzending: 'De telefoon, internet, televisie - alles gaat uit. Je slaakt een zucht.' Alle genres zijn mogelijk en jouw verhaal mag maximaal uit 500 woorden bestaan. De deadline van de inzendingen is op 10 december om 18:00 uur. De winnaar wordt op 6 januari tijdens de Nieuwjaarsborrel van de Schrijversacademie en op Schrijven Online bekend gemaakt. Jouw bijdrage kun je opsturen door het volgende wedstrijdformulier in te vullen.

Jury en prijzen

De jury bestaat uit René Appel (schrijver) Frank Noë (hoofdredacteur Schrijven Online) en Lies Aris (schrijfster en docent Schrijversacademie). De winnaar krijgt een opleiding ter waarde van €1950 van de Schrijversacademie naar keuze, die 1,5 jaar duurt. De tweede prijs bestaat uit een Kobo e-reader.

Schrijf dat winnende verhaal!

Doe mee aan de schrijfwedstrijd Unplugged en win mooie prijzen!Doe mee aan de schrijfwedstrijd Unplugged en win mooie prijzen!