Espresso Book Machine te zien aan het Spui

De Espresso Book Machine in The American Book Center.Op 3 september start de Espresso Book Machine schrijfwedstrijd van Schrijven Online en The American Book Center. De Book Machine is al te bekijken in Amsterdam aan het Spui. Kom dus zeker langs bij de winkel om de Espresso Book Machine in actie te zien.

Bekijk onderaan dit bericht een foto van de fraai ingerichte etalage aan het Spui.

Espresso Book Machine schrijfwedstrijd

Schrijven Online organiseert in samenwerking met The American Book Center een schrijfwedstrijd waarin je tien exemplaren van jouw manuscript kunt winnen, gedrukt door de Espresso Book Machine. Deze drukmachine maakt het namelijk mogelijk om een manuscript in pdf formaat te drukken als boek in zeer korte tijd.

De opdracht

  • schrijf een pitch van maximaal 100 woorden waarin je uitlegt waarom jouw manuscript het verdient om gedrukt te worden, ook al heb je dat manuscript nog niet eens geschreven. Je mag natuurlijk ook het manuscript van een vriend of kennis pitchen;
  • schrijf ook een synopsis van het verhaal in maximaal 100 woorden.

De wedstrijd start op 3 september en loopt gedurende de hele maand. Op deze dag wordt ook bekendgemaakt waar je jouw inzending naar toe kunt sturen. Houd Schrijven Online dus goed in de gaten en denk alvast na over jouw ijzersterke pitch!

Wat kun je winnen?

De eerste prijs bedraagt twee prijzen, namelijk de Fifty Shades of Grey Trilogy Box - het bewijs dat uitgeven in eigen beheer succesvol kan zijn - en tien exemplaren van jouw eigen boek. Ook krijg je een uur hulp bij het aanmaken van jouw cover. Daarnaast ontvangt iedereen op de longlist behalve de winnaar een tegoedbon van €25,- voor de Espresso Book Machine. Deze kun je gebruiken om een exemplaar van een boek tot 200 pagina’s te laten drukken.

De etalage van The American Book Center in Amsterdam.

Bron

www.abc.nl/index.php