Festival Mooie Woorden organiseert Literaire Stoelendans

Bezoek op 28 oktober de Literaire Stoelendans in De Slegte in Utrecht.Op zondag 28 oktober vindt er een Literaire Stoelendans plaats in De Slegte in Utrecht. Dit is een gratis programma met experts, debutanten, muzikanten, dichters en meer.

De Literaire Stoelendans vindt plaats tussen 13:00 en 16:30 uur. Zeven schrijvers en dichters staan dan voor de uitdaging om op één van de zes stoelen een plek te bemachtigen. Degene die zonder stoel overblijft, moet voordragen. Deze stoelendans wordt uitgevoerd door jonge schrijvers die net gedebuteerd zijn of op het punt staan te debuteren. Wie er deelnemen wordt nog geheim gehouden.

Tijdens het programma is er muzikale ondersteuning door singer/songwriter Mevrouw Tamara, draagt Maurits de Bruijn voor uit zijn debuutroman Broer en Elfie Tromp uit haar literaire tijdschrift Strak. Kijk hier voor meer informatie.

Mooie Woorden

Festival Mooie Woorden is een cultureel festival in Utrecht met als doel het laten ervaren van de taal en literatuur. Het festival staat daarbij open voor alle kunstdisciplines en beperkt zich niet tot alleen literatuur en poëzie. In februari vindt de achtste editie van het festival plaats op meerdere plekken in Utrecht. Bekijk hier de website van Festival Mooie Woorden.

Bron

www.festivalmooiewoorden.nl/