Sluit je aan bij Blurb Coffee & Quill Society

Sluit je aan bij Blurb Coffee & Quill Society Heb je niet genoeg aan onze NaNoWriMo–tips en wil je iets meer begeleiding op het gebied van planning en dagelijkse doelen? Dan biedt Blurb wellicht een uitkomst voor jou.

Blurb, het onafhankelijke online uitgeefplatform, werkt samen met NaNoWriMo en om schrijvers te ondersteunen bij hun creatieve uitdaging, introduceren ze de Blurb Coffee & Quill Society. Tijdens het schrijven geeft Blurb tips over planning en dagelijkse doelen en worden er webinars georganiseerd. Daarnaast kunnen schrijvers speciaal ontworpen lay-outs en professioneel ontworpen templates voor romans downloaden. Deze lay-outs en templates zijn geschikt voor Blurb BookWright, de gratis software voor het ontwerpen van boeken. Hiermee kan iedereen van een manuscript een boekwinkelaardig geprint boek of een e-book voor Amazon Kindle maken.

Gratis exemplaar

Ook biedt Blurb alle deelnemers van Coffee & Quill Society die met succes de NaNoWriMo afronden, een gratis exemplaar van hun boek aan. Dat kan een geprinte versie of een e-book zijn.

Bron

http://www.blurb.com/nanowrimo#.VFoHovmG-mQ

Uitgeven