Afbeelding

Logo DMI Books

Tweede winnaar 'win je eigen boek'-actie bekend!

DMI Books - Uw boek in de boekwinkel!In juli startten we een tweede DMI Books winactie, speciaal voor abonnees van Schrijven Magazine. De opdracht luidde: stuur ons de flaptekst van je boek. De respons was overweldigend en van hoog niveau. Maar er kan er maar één de winnaar zijn. En die winnaar is...Schrijven Magazine-abonnee Angela van Leersum!

De jury vond Angela's flaptekst 'uitstekend geschreven, verrassend én effectief: wij zijn razend benieuwd hoe het afloopt met Ruby en Roos!'

De winnende flaptekst

Tijdens haar vlucht voor de Grote Boze Wolf, komt Roodkapje lelijk ten val. Ze wordt wakker in de separeerkamer van een psychiatrisch ziekenhuis. Er wordt haar verteld dat ze een psychose had, dat er helemaal geen wolf bestaat. Dat ze eigenlijk Ruby heet. En dat het sprookjesachtige leven dat ze zich herinnert, één grote hallucinatie is geweest.

Net als ze zich bij de onbegrijpelijke feiten heeft neergelegd, ontmoet ze in de kliniek Roos van Doorn, die haar wel heel erg bekend voorkomt. Samen gaan ze op onderzoek uit en komen erachter dat er buiten de muren van de kliniek wel degelijk een wonderlijke wereld verscholen ligt.

Hoe gaan ze het ziekenhuispersoneel ervan overtuigen dat ze helemaal niet gek zijn?

Ook zo benieuwd naar dit boek? Houd de website en de Facebookpagina van DMI Books in de gaten!

De vorige winnaar horen voorlezen? Kom op 9 oktober, 13.00 u. naar kinderdierentuin Dierenrijk in Nuenen!

Meer over deze winactie.


Over DMI Books

DMI BooksDMI Books biedt elke schrijver de mogelijkheid om zijn of haar boek te presenteren bij het grote publiek zonder zijn of haar rechten of onafhankelijkheid op te geven.

DMI Books is onderdeel van DMI Records een platenlabel voor onafhankelijke muzikanten zoals Ernst Jansz (Doe Maar), Jan Rot en Livin’Blues. DMI vond het tijd om ook schrijvers van haar ervaring te laten profiteren en lanceerde daarom in mei 2014 DMI Books. DMI Books opereert hetzelfde als de meeste POD-uitgeverijen. Met een belangrijk pluspunt: alle rechten blijven bij de auteur. Dat betekent dat je – als je naar een andere uitgeverij gaat – automatisch de rechten van je boek meeneemt. 

DMI Books is aangesloten bij het Centraal Boekhuis, Amazon.com en Barnes & Noble.

Meer weten over DMI Books? Neem een kijkje op de website!


Disclaimer

Deze actie gold alléén voor abonnees van Schrijven Magazine. Deze prijs wordt ter beschikking gesteld door DMI Books. De winnaar heeft per e-mail bericht ontvangen. Andere deelnemers worden via een nieuwsbericht op Schrijven Online op de hoogte gesteld. De prijs is een jaar lang geldig. Verdere afhandeling wordt verzorgd door DMI Books. Schrijven Online is niet aansprakelijk voor welke schade dan ook, direct en/of indirect, door een deelnemer geleden op enige wijze verband houdend met de winactie.

Bron

http://www.schrijvenonline.org/nieuws/win-je-eigen-boek-2