Win het boek eSchrijven van Louis Stiller

Win het boek eSchrijven van Louis StillerWin eSchrijven van Louis Stiller door digitale tips te delen voor 1 december onderaan dit bericht.

In eSchrijven. Over de digitale gereedschapskist van de schrijver vertelt Louis Stiller hoe je het schrijfgereedschap efficiënter kunt gebruiken. Welke toetsen, trucjes en inzichten heb je nodig om je schrijfproces te ondersteunen en je beter op je schrijfwerk te kunnen concentreren?

‘Het grootste deel van het schrijfwerk vindt tussen hoofd en handen plaats: het hoofd dat bedenkt, verzint, verklankt, de handen die van die brei in je hoofd leesbare taal maken. Pas daarna, als de letters op je scherm staan, gaan de digitale mogelijkheden een rol spelen. Maak er zo goed mogelijk gebruik van, opdat je meer tijd voor hoofd en handen overhoudt,' aldus Louis Stiller.

Het boek eSchrijven verschijnt op donderdag 20 november bij Uitgeverij Atlas Contact, maar je kunt het boek nu ook bij ons winnen door jouw beste digitale tip onder dit bericht te plaatsen. Onder de inzendingen verloten we 10 exemplaren van het boek.

Je kunt tot en met maandag 1 december je digitale tip achterlaten. Op 2 december wordt de winnaar bekend gemaakt.

Succes!

Bron

http://www.schrijvenonline.org/nieuws/leer-efficienter-schrijven-met-digitale-tools

Techniek