Schrijvers gevraagd voor masterclass songtekst vertalen

Het vertaalduo Bindervoet & HenkersKunst&festival Gevaarlijk GOED, een podium voor alle kunstdisciplines, organiseert een masterclass songtekst vertalen op zaterdag 3 november. Daarvoor is het festival op zoek naar twintig schrijvers die onder leiding van vertaalduo Bindervoet & Henkes een bekend popnummer gaan vertalen.

Tijdens de masterclass krijgen de schrijvers een inleiding van Erik Bindervoet en Robbert-Jan Henkes. Dan gaan ze aan de slag met het vertalen van een nieuwe songtekst die ze ter plaatse kunnen kiezen uit twintig bekende popnummers. In de avond worden de best vertaalde nummers live uitgevoerd door singer/songwriter Rogier Pelgrim.

Singer/songwriter Rogier PelgrimDe masterclass vindt plaats in Nijmegen op zaterdag 3 november. Let op: er zijn slechts twintig plaatsen beschikbaar, dus er is een selectieprocedure. Schrijvers moeten voor deze procedure een vertaling van het nummer Valerie van Amy Winehouse insturen. Meer informatie over de masterclass en hoe je moet aanmelden is op de website van Gevaarlijk GOED te vinden.

Bron

www.gevaarlijkgoed.nl